NYHEDER‎ > ‎2012‎ > ‎

Haderslev Minirally

indsendt 6. jun. 2012 01.11 af MiniTeam Denmark   [ opdateret 14. jun. 2012 00.49 ]
 
Efter at havde sprunget 2. afd. over i den historiske rallycup - så var det tid til at drage til Haderslev og 3. afd. af mesterskabet. Årets kalender er skidt tilrettelagt - og vi havde på forhånd sat os for, at vi ikke ville (eller kunne) køre tre løb på en måned. Dermed var vi ikke til start i DM2.

I Haderslev har de nogle rigtigt gode og teknisk svære prøver. Allerede på gennemkørelsen kunne vi se, at det ville blive meget udforende at køre de 2 x 3 prøver - hvor næsten alle sving er blinde og der var toppe på rigtigt mange af dem.

Vi ligger ud med et forsigtigt tempo på prøve 1 - da vi netop havde ventet efter en afkørelse, af en anden deltager. Deltageren var kørt af et sted, som stort set alle deltagere nævnte som et meget teknisk svært sted, med mulighed for afkørelse hvis man ikke placerede bilen helt rigtigt. Prøven var en god udfordring - men da vi ikke havde andre end os selv at køre imod, i klassen for historiske biler - så skulle der ikke satses. Vi kører prøve 2 + 3 i et fornuftigt tempo, og tager til service uden problemer med bilen.
Ude til de næste tre prøver igen går det fint - indtil vi har en afkørelse på prøve 5. Vi kommer til en H3 som ikke er det store problem, men der er kørt grus og sten ud på vejen. Underlaget er som is, og vi må køre ud i en lille indhegning - hvor der tidligere på dagen stod en flok køer. Vi kan desværre ikke komme op på vejen igen uden lidt hjælp de tilskuere eller official der stod ved svinget - da indhegningen er omsluttet af et el-hegn. Vi forsøger at få tilskuerne eller official til at hjælpe med at "åbne" indhegningen så vi kan komme ud, men der går flere minutter inden der er nogen af dem der reagerer. Vi kunne da også have valgt at køre hegnet ned, hvilket vi dog ikke syntes var passende. 
Afkørelsen kostede 4 placeringen i generelklassementet - og et lille øv fra chaufføren. 

Vi er klar igen efter en laaanng sommerferie. De næste to afdelinger er på Sjælland - og vi håber på mange flere deltagere i de historiske klasser. 
Tillykke til Michael Lund med endnu en sejr i den fine Manta - og tak til Poul for service og transport.  Tak til Motorsport Sønderjylland for nogle fantastiske prøver - og ikke mindst tak til Trio biler.

Billeder fra Haderslev kan ses her og onboard video fra prøverne kan ses her
Comments