NYHEDER‎ > ‎2012‎ > ‎

Klassesejr i Faxe

indsendt 29. aug. 2012 03.08 af MiniTeam Denmark   [ opdateret 30. aug. 2012 06.59 ]

Endnu en klassesjr kom i hus søndag, da Faxe Minirally blev kørt. Kenneth og Tom stillede til start i klassen 0-1300ccm historisk - som også havde deltagelse af konkurrenterne Kurt/Carina og Troels/Michael. Løbet bestod af tre spændende prøver som skulle køres to gange. Dagens første prøve var Faxe kalkbrud med godt 10 km løst underlag. En prøve som vi lige skulle finde os tilrette på, da vi er meget begrænset i udvalget af grusdæk i størrelse 10 tommer. Det gik lige så meget sidelæns på asfalten som det gjorde på kalken, men igennem kom vi med et mindre tidstab til Kurt og Troels. 

På dagens anden prøve var der kommet asfalt under hjulene - og vi hentede det tabte, og satte os på førstepladsen i klassen. Troels måtte desværre udgå med en defekt allerede på prøve 2.  Resten af dagen så vi os ikke tilbage. Kurt hentede lidt tid i kalken anden gang - men sejren var aldrig i fare. I mål er vi 21 sekunder foran Kurt og Carina.

Michael Lund bliver samlet vinder blandt de historiske biler - og tillykke med det. Vores klassesejr betyder at vi fastholder en samlet 2. plads i mesterskabet efter netop Michael Lund.

Tak til Køge for nogle gode prøver. Tak til Trio biler og Hjortsø Maskinudlejning for hjælpen endnu en gang - og ikke mindst tak til Poul for perfekt service som sædvanligt.

Video fra alle prøverne kan ses på Youtube (klik her!)
Comments