NYHEDER‎ > ‎2012‎ > ‎

Mesterskab i klassen - 2. plads generelt

indsendt 8. nov. 2012 00.22 af MiniTeam Denmark
(billede er "lånt" af Flemming Jensen)

Sæsonens sidste to løb blev ikke de længste år. I Kalundborg blev løbet afbrudt - og i Vejen udgik vi desværre efter prøve 2 med manglende olietryk. Vi havde taget turen til Jylland for at deltage i sidste afdeling af mesterskabet. Og selvom vi ikke havde noget at køre for, så havde vi nu alligevel glædet os til at køre nogle kilometer hastighedsprøver. Vi havde på forhånd sikret os mesterskabet i 0-1300ccm klassen - og en samlet andenplads generelt kunne der heller ikke laves om på. 

Prøve et gik rigtigt godt - selvom vejene var glatte og nogle steder med ispletter i skyggerne. Vi lå faktisk nummer 47 generelt ud af 65 startende efter prøve ét og det lovede godt for resten af dagen. Men - på prøve to, som vi kommer ud på afløbet, så er er der ikke noget trækkraft i bilen. Et hurtigt blik på olietryksmåleren viser, at trykket lige så stille forsvinder i moteren. Vi triller derfor stille og roligt mod stop - og her slutter løbet og sæsonen. Ærgerligt - men med de få gange vi rent faktisk har haft teknisk defekt, så var statistikken nok også imod os.

Nu går vintersæsonen i gang. Bilen skal i år skilles ad og have en ny front plus diverse udbedringer på den 50 år gamle karros. Motoren skal som sagt også lige igennem en renovering.

I julegave ønsker jeg mig en masse nye og gamle deltagere til næste sæsons historiske mesterskab. Vi har igen i år ikke været ret mange på startlisten - og til tider har 0-1300ccm klassen faktisk være den med flest deltagere. 

Tillykke til Michael og Arly med mesterskabet - det var vel fortjent. Tak til Poul for service sæsonen igennem og ikke mindst tak til vores sponsorer.

Videoklip er som sædvanlig at finde på YouTube
Comments