NYHEDER‎ > ‎2013‎ > ‎

SM2 Klubrally 2013

indsendt 15. apr. 2013 03.35 af MiniTeam Denmark   [ opdateret 17. apr. 2013 03.24 ]
  

Så blev det endelig tid til race igen, denne gang stod Slagelse Auto Sport(SAS) for SM2 i klubrally som blev afholdt i og omkring Korsør på 5 helt nye klubrallyprøver.

Tidligt op om morgenen og afsted ned på værkstedet for at læsse Minien som var klargjort til race, og så på motorvejen mod Korsør, 3 kvarter i tæt tåge. Men morgentåge er et godt tegn, så bliver vejret som regel godt op af formiddagen og det gjorde det også denne dag. Ankom i god tid ca. klokken 8:30, vi havde først mødetid til teknisk kontrol kl. 9:20, så der var ingen stress, det skulle der så vise sig senere at blive, da den tekniske kontrol var forsinket, hvilket endte ud i at vi kun havde 15 minutter til at spise morgenmad i( AV, kaffen var varm) , samt gennemgå rutebogen. Men dette var en ny øvelse og den klarede vi også, så afsted med os til prøve 1, der var der så lige 20 minutters ventetid igen.

Med de 20 minutters ventetid overstået, holdt vi klar til start på prøve 1 med en fornemmelse af at nu var vi klar til race, dejlig fornemmelse og ventetiden var blevet brugt på lige at gennemgå prøverne i rutebogen lidt ekstra.

Så kom der gang i racet og det syntes vi faktisk gik rigtigt godt, det var nogle rigtig fine prøver SAS havde fundet til arrangementet der ikke var alt for snørklede og med lidt hastighed på, vi havde kun et lille problem der især irriterede Poul en del, og det var efter ventetiden på prøve 1 var tændrørene åbenbart kokset til og Minien ville ikke trække ordentligt over 6000 omdr. dvs. at vi manglede 1500 omdr. hvilket var meget træls…..!.

Og så var der lige prøve 4, en fin prøve med noget grus og andet spændende der formåede Poul også lige at bremse sig igennem målfeltet på trods at den altid trofast 2. kører, Ricky Bristol, havde sagt at der var glat i målfeltet, så at inkasserer en straf på 10 sek. Oven i den ellers udmærkede tid på 3:03. TRÆLS..! Nå…., men videre til prøve 5, hvor Poul muligvis stadig var lidt befippet efter målfeltet på prøve 4, for her holdt vi klar til start og nedtællingen var i gang……., Poul havde så bare glemt at sætte bilen i 1. gear hvilket han opdager i sidste sekund, når lige at få den i gear samtidig med han holder den på håndbremsen for ikke at få en tyvstart, men afsted kom vi, på sekundet……, så meget for en klarmelding til starteren.

Pause, med dejlig frisksmurt smørrebrød og en pølse hvis man også lige skulle få de lyster….meget fin forplejning.

Efter pausen gik det meget bedre med markante forbedringer på tiderne, det var selvfølgelig også blevet varmere i vejret. Men bilen var også begyndt at trække ordentligt igen og så havde vi jo været på prøverne en gang før, vi skulle selvfølgelig også kører prøve 4 igen, nu hed den bare prøve 9 og denne gang gik det fantastisk lige indtil Poul for bremset bilen istå, hvilket i sidste ende nok har kostet os et sted mellem 10-15 sek.dog holdt vi bilen indenfor målfeltet og forbedrede tiden med 1 sek. I forholdt til første gang vi kører prøven. Så vi sluttede dagen som nr. 8 i klasse 5 og 21 generelt.

Alt i alt en tålelig dag, der er dog plads til forbedringer.

En stor tak til Slagelse Auto Sport, løbledelse, medhjælpere og officials, uden jer var der ingen motorsport..!

Med venlig hilsen
www.ppjminiracing.dk
v/ Poul Pape J. Jensen og Ricky BristolComments