NYHEDER‎ > ‎2013‎ > ‎

SM3 Holbæk

indsendt 27. jun. 2013 03.43 af MiniTeam Denmark   [ opdateret 27. jun. 2013 03.54 ]

Så kom turen til Holbæk, hvor HAMO afholdt Go2fitness Klubrally d. 9/6-2013, 3. afdeling af Sjællandsmesterskabet i og omkring Holbæk.
Vi kom i god tid og følte os velforberedte, så vi kørte stille og roligt op til rallycentrum som lå ved Holbæks Go2fitness-center og lige overfor lå Hyundai hvor der var teknisk kontrol. I den forbindelse vil jeg nok lige føle mig lidt irriteret, over deltagerer som kommer 2 min. i mødetid og stadig mangler teknisk kontrol, hvilket gør at os der møder i god tid selvfølgelig giver plads, men så selv bliver forsinket .
For at løse dette problem, vil jeg opfordrer løbsledelser generelt, til at anføre i slutinstruktionerne "at man kører til  teknisk kontrol i nummerrækkefølge, dette skal være afsluttet inden det angivne mødetidspunkt".
Hvis man så ikke når at komme til teknisk kontrol i denne rækkefølge, må man stille sig bagerst i køen, det kan jo ikke være rigtigt at andre hold (der kommer til tiden), skal straffes fordi folk komme for sent.
Nå, men tilbage til det det hele handler om, nemlig SM3 i klubrally. Efter vi havde klaret alt det "kedelige" papirnusseri, kom vi igang. Og til dagen, havde HAMO fundet nogle gode prøver frem, vi havde kørt flere af dem sidste år, men på andre måder, meget fint. Og Morrisen var også velkørende, vi havde bøvlet lidt med nogle udsættere i det seneste løb, men dem havde vi fået bugt med nu, så Morris trak meget bedre end den plejede og det var en fornøjelse at kører den rundt på prøverne. Vejret havde om morgenen været overskyet og gråt, men da vi kom igang med løbet begyndte solen at skinne, og det fik temperaturen til at stige inde i bilen....det blev lidt hedt...specielt efter frokostpausen, skinne solen fra en skyfri himmel. Sikke en fantastisk dag at kører motorløb i, og udover et par små fejl fra Pouls side, navigerede Ricky os rundt på prøver uden problemmer og dagen sluttede med en 5. plads i klasse 5 og en generel 15 plads, hvilket for vores lille 1300 bil i denne bomberklasse må siges at være godkendt, vi fastholder stadig vores målsætning med at ende i top 3 i kl.5 når sidste afdeling køres.
Vi vil fra
www.ppjminiracing sige tak til HAMO og ikke mindst deres officials som gad og arrangerer dette motorløb til os.
KLIK HER og følg med i SM-stillingen i klubrally

Comments